Arc- és testszépítés felsőfokon!
Kontúr Stúdió
Bejelentkezés: 
(06-1) 282-2675
06-20/967-8806
Aranykezelés során az aranylapokat bemasszírozzuk a bőrbe a japán nano technológia, és a szójabab alapú formula, a Gamma PGA segítségével, már az első kezelés után látványos az eredmény!
 

Mi hódította meg a luxus kezelések piacát
Japánban és Amerikában?

A UMO 24 karátos arckezelő rendszer a legnépszerűbb újdonságnak számít a szépségiparban.

A forradalmian új technológia alapjai egy japán szójabab alapú tápanyagból nyert alapanyag a Gamma PGA és egy szintén japán nanotechnológiás hideggőzölős gép mely ráadásként színterápiát is alkalmaz.

A gép segítségével a különböző bőrproblémákra ható tápanyagokat a vízcseppeknél hétszer kisebb nano gőz részecske formájában visszük be a bőr legmélyebb rétegeibe.

A gamma PGA formula képes a tápanyagok megkötésére és szállítására a bazális rétegig lejutva képes kitölteni a pórusokat és hidratáló képességének köszönhetően feltölti nedvességgel és simává teszi a bőrt. További előnye, rengeteg tápanyagot képes megkötni, 1 gramm Gamma PGA 5 liter víz felvételére képes, hidratáló képessége tehát tízszerese a Hyaluron savnak, emellett sokkal rugalmasabb, mint a kollagén.

Az UMO által kifejlesztett arckezelő rendszer négy különböző bőrproblémára ad célzott és hatékony segítséget:

  1. a ráncos, érett bőr
  2. a nap által károsodott bőrre, öregségi és pigment foltokra
  3. a zsíros pattanásos bőr
  4. a sérült, heges aknés bőr

A Gamma PGA és az arany.
Az arany jótékony hatása már az ókortól ismert. Az orvostudományban is széles körben alkalmazzák a gyógyítás szinte minden területén. Az arany az egyik legrégebben ismert kozmetikum, azonban nagy molekula mérete miatt bőrbe való bejuttatása eddig lehetetlen volt. A Gamma PGA egyik legfőbb tulajdonsága éppen a fémion megkötés. Ionizálható savi és bázikus amin csoportjai lehetővé teszik, hogy a fémionok redukciójával nano méretű fém képződhet. A nano méret előnye pedig a bőrbe való könnyű bejutás s a megnövekedett aktivitás révén a megfelelő ráncfeszesítő hatás elérése.

 

UMO arckezelés Gamma PGA-val és 24 karátos színarannyal.

Az UMO luxus arckezelő programja során a nano technológiás gép és a Gamma PGA segítségével ellátjuk a bőrt a megfelelő hatóanyagokkal. A kezelés legexkluzívabb része a 24 karátos színtiszta aranylapocskák felhelyezése. A kezelés során a teljes arc befedésre kerül, beleértve a szem és környékét is. Befejezésül a Gamma PGA segítségével bemasszírozzuk a bőrbe az aranylapokat. Látványos eredmény már az első kezelés után látható, a felhasznált anyagok akár 8-10 hónap is képesek a bőrben maradni.

A kezelésekhez használt anyagok és termékek mind Gamma PGA alapú készítmények, 100%-ban természetes összetételűek, állati anyagoktól mentesek. A kezelésekkel kapcsolatos ellenjavallat nincs. A kortól függetlenül bárkin alkalmazhatók, évszaktól, napozási szokásoktól és a bőr pigmentáltságától függetlenül.

 

Bejelentkezés telefonon: (06-1) 282-2675, 06-20/967-8806
Parkolási lehetőség, családias környezet!

A test és lélek feltöltése: Nálunk a vendég a legfontosabb! Minden vendég egyedül élvezheti a kényeztetést! Kozmetikai kezeléseink csendben, relaxáló zenével és aromaterápiás illatokkal kiegésztve történnek.
Ingyenes konzultáció lehetséges.