Arc- és testszépítés felsőfokon!
Kontúr Stúdió
Bejelentkezés: 
(06-1) 282-2675
06-20/967-8806
CAMOUFLAGE KOZMETIKUMOK Alapozók; Ápoló kozmetikumok; Testalapozók; BŐRÁPOLÓ KOZMETIKUMOK Hidratálás; Hiperpigmentáció; Ránctalanítás; Rozacea; Fényvédelem
 

Láthatatlan make-up. Látható szépség
CAMOUFLAGE KOZMETIKUMOK
Alapozók; Ápoló kozmetikumok; Testalapozók
BŐRÁPOLÓ KOZMETIKUMOK
Hidratálás; Hiperpigmentáció; Ránctalanítás; Rozacea; Fényvédelem


Perfect Legs lábalapozó
Vízálló testfedés, totális védelem

A forradalmi make-up, amely tökéletesen elrejt bármilyen foltot vagy hibát a lábon és a testen, mint a visszértágulat, striák vitiligo, forradások, égések, pigmentfoltok, napfoltok, anyajegy, horzsolás és tetoválás.
100%-ig vízálló, ezért nem mázolódik el, egész nap fennmarad anélkül, hogy elzárná a pórusokat. A magas SPF 16-nak köszöhetően megvédi a test érzékeny területeit (visszértágulat) a káros napsugárzástól.


Superfection Nem önbarnító krém!
Egy kivételes testbronzosító make-up, amely egész nap tart. A Superfection egész évben gyönyörű nyári színt ad testének, biztonságosan használható minden nap. Vízálló, azonnal megszárad, de könnyen eltávolítható szappannal és vízzel. Olyan speciális szilikont tartalmaz, amely csodálatosan selymes érzést nyújt.
Megvédi bőrét a naptól, hypoallergén, vízálló és hosszan tartó, 6 természetes színárnyalatban kapható.Intenzív kezelés
rozacea, bőrpirosság,
sötét szemkarikák, táskák,
visszerek jelei ellen

VANISH COLORCEUTICALS mindennapos kezelés és smink egyben!

Az Anti-rouger make-up és az Anti-rouger compakt Powder két olyan egyedülálló kozmetikai termék, melyek tökéletesen fednek, rendkívül hosszantartóak, vízállóak és egyben kezelik a rozáceát és az arcvörösséget a nap folyamán. A Concealer Plus egy folyékony korrektor, mely tökéletesen fedi és emellett kezeli a sötét szemkarikákat.Forradalmi
bőrfehérítő rendszer!
Foltok nélküli, világos arcszín
LUMINOUS COLORCEUTICALS mindennapos kezelés és smink egyben!
A tökéletes nappali, intenzív fehérítő rendszer, amely kivilágosítja a foltokat. A felhám minden rétegében hat, védelmet nyújt a napsugárzás ellen, regenerál és megfiatalítja a bőrt.
A Luminous Make-up és a Luminous Compact Powder két olyan kozmetikai termék, mely tökéletesen fed, miközben világosítja a bőrön lévő foltokat, fokozza a Luminous ápoló termékek hatékonyságát a nap folyamán.
 

 

Bejelentkezés telefonon: (06-1) 282-2675, 06-20/967-8806
Parkolási lehetőség, családias környezet!

A test és lélek feltöltése: Nálunk a vendég a legfontosabb! Minden vendég egyedül élvezheti a kényeztetést! Kozmetikai kezeléseink csendben, relaxáló zenével és aromaterápiás illatokkal kiegésztve történnek.
Ingyenes konzultáció lehetséges.