Arc- és testszépítés felsőfokon!
Kontúr Stúdió
Bejelentkezés: 
(06-1) 282-2675
06-20/967-8806
Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja az egyik leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalaiból.
 
Aromaterápiás testtekercselés
FOGYÁS ILLATOS AROMATERÁPIÁVAL

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja az egyik leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalaiból. Onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. Ilyenkor ugyanis a körfogat-csökkenés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, a bőr látványosan kisimul, feszessé válik.
Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak.
Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, a laza, lógó bőr feszessé tételére is.
A módszer a hideg-meleg hatáson alapszik. A kezelendő helyekre bemaszírozzuk a megfelelő aromaolajat.
Majd a gyógynövény extraktokkal átitatott fáslikkal szorosan betekerjük a testet mell alattól térdig vagy bokáig. A hatóidő 45-60 perc. Ez idő alatt a vendég pihenhet, relaxálhat. A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel. A belső hűvösségérzet hatására a szervezetnek  le kell építeni, és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat.

Természetesen ahhoz, hogy a szervezet lebonthassa, és kiüríthesse a tárolt zsírokat, elengedhetetlen a napi minimum 2.5 liter folyadékbevitel. A salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül az aromaterápia és a nyomófásli hatására történik. Kezeléseink kúraszerűek, de fontos szerepük van a fenntartó kezeléseknek is, melyek segítségével örökre megőrizhető az eredmény

Bejelentkezés telefonon: (06-1) 282-2675, 06-20/967-8806
Parkolási lehetőség, családias környezet!

A test és lélek feltöltése: Nálunk a vendég a legfontosabb! Minden vendég egyedül élvezheti a kényeztetést! Kozmetikai kezeléseink csendben, relaxáló zenével és aromaterápiás illatokkal kiegésztve történnek.
Ingyenes konzultáció lehetséges.