Arc- és testszépítés felsőfokon!
Bejelentkezés: 
(06-1) 282-2675
06-20/967-8806
UMO aranykezelés 24-karátos színarannyal; UMO kézkezelő rendszer; Gyógynövényes mélyhámlasztás; Bio-Oxygen; Aromaterápiás testtekercselés; CoverDerm, láthatatlan make-up; Nálunk a vendég a legfontosabb!
 

Bemutatkozás

Kazimír Éva vagyok. 1985-ben szereztem meg kozmetikai szakképesítésemet.
Eredetileg pszichológus szerettem volna lenni, végül mégis ezt a csodálatos szakmát választottam.
Kozmetikusként is emberekkel foglalkozom: segíthetek a hozzám fordulókon, rendbe hozom bőrproblémáikat, optimális esetben pedig egyszerűen csak megszépítem őket.

A Kontúr Stúdióban mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kezelésre vágyó páciens már az első percekben is kellemesen érezze magát. Nálunk a vendég a legfontosabb!
Kabinrendszerben dolgozunk, így minden vendégnek lehetősége van egyedül élvezni a kényeztetést!
A bejelentkezéses vendégellátás és a kellemes, otthonos környezet garantálja, hogy aki ellátogat hozzánk, legalább pár órára teljesen meg tud feledkezni a mindennapok gondjairól és a kezelések után megújulva folytathatja az életét.
A szakma szeretete arra ösztönzött, hogy újabb és újabb anyagokkal ismerkedjek meg. Sokat és szívesen járok kozmetikai bemutatókra. Egy ilyen konferencia alkalmával ismerkedtem meg a !QMS-módszerrel. Rögtön ráéreztem, hogy egy különleges kincsre leltem és mind a mai napig feltétlen híve vagyok.
 

Bejelentkezés telefonon: (06-1) 282-2675, 06-20/967-8806
Parkolási lehetőség, családias környezet!

A test és lélek feltöltése: Nálunk a vendég a legfontosabb! Minden vendég egyedül élvezheti a kényeztetést! Kozmetikai kezeléseink csendben, relaxáló zenével és aromaterápiás illatokkal kiegésztve történnek.
Ingyenes konzultáció lehetséges.