Arc- és testszépítés felsőfokon!
Kontúr Stúdió
Bejelentkezés: 
(06-1) 282-2675
06-20/967-8806
A !QMS kozmetikai kezelés a kollagén visszapótlása, mely (a megfelelő magas víztartalmú krémmel kombinálva) a legjobb hidratáló, ami csak létezik. A bőr visszanyeri feszességét, rugalmasságát, a ráncok láthatóan csökkennek.
 
Hogyan érhetünk el gyorsan varázslatosan szép bőrt? !QMS kezeléssel. Világhírességek - többek között - Sylvia svéd királynő, Gina Lollobrigida - választották a !QMS mószert, amelynek eredményessége világszínvonalú.

Dr. Schulte plasztikai sebész szaktekintély ezért az egyedülálló találmányáért elnyerte a Szépség Oscar-díjat.
A megoldás a kollagén visszapótlása - mely (a megfelelő magas víztartalmú krémmel kombinálva) a legjobb hidratáló, ami csak létezik.
A !QMS mindennapos otthoni használata során napról-napra láthatóvá lesz a bőrstruktúra javulása: a bőr visszanyeri feszességét, rugalmasságát, a ráncok láthatóan csökkennek.
A terápia speciálisan a problémás bőrre kifejlesztett változatának használatával a gyulladások, hegek is elhalványodnak.

A legtöbb esetben olyan hihetetlen a bőrállapot javulása, hogy akik kipróbálták,
már nem is akarnak !QMS nélkül élni
!


Bejelentkezés telefonon: (06-1) 282-2675, 06-20/967-8806
Parkolási lehetőség, családias környezet!

A test és lélek feltöltése: Nálunk a vendég a legfontosabb! Minden vendég egyedül élvezheti a kényeztetést! Kozmetikai kezeléseink csendben, relaxáló zenével és aromaterápiás illatokkal kiegésztve történnek.
Ingyenes konzultáció lehetséges.