Arc- és testszépítés felsőfokon!
Kontúr Stúdió
Bejelentkezés: 
(06-1) 282-2675
06-20/967-8806
A rádiófrekvenciás arc- és a testkezelés - zsírbontás, celluite, bőrfeszesítés - az új generációs fénytechnológiával támogatott, computer vezérlésű rádiófrekvenciás módszerrel- új fejezet a kozmetikai bőrfiatalításban!
 
RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS
A rádiófrekvenciás kezelés új fejezet a kozmetikai bőrfiatalításban!

A RÁDIÓFREKVENCIÁS TECHNOLÓGIA


Az új generációs fénytechnológiával támogatott, computer vezérlésű rádiófrekvenciás módszerrel ragyogó eredmények érhetők el az arc és a test kezelésében.
Olyan esztétikai problémákra nyújt megoldást, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, a celluite és nyúlási csíkok halványítása, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.
Az arc kezelésénél az eredmény azonnal látható. Az arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció kiválóan alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson.


A kezelés maximális hatékonyság mellett hihetetlenül kellemes érzettel jár. A vendégek kellemes meleg érzetről számolnak be, mely párosulva a kezelőfej harmónikus mozgásával pihentető és relaxáló hatású.
A test kezelésénél nemcsak fogyaszt, hanem közben intenzíven feszesít is.
Az alak formáló kezelések fő célja a zsír bontása.
Az elsődleges célterületek a has, csípő, fenék, combok, de a speciális kezelőfej segítségével eredményesen kezelhető a hát, felkar és a toka is.
A kezelés kúraszerűen ajánlott:
10 alkalommal, hetente vagy 2-hetente egyszer.

 

Bejelentkezés telefonon: (06-1) 282-2675, 06-20/967-8806
Parkolási lehetőség, családias környezet!

A test és lélek feltöltése: Nálunk a vendég a legfontosabb! Minden vendég egyedül élvezheti a kényeztetést! Kozmetikai kezeléseink csendben, relaxáló zenével és aromaterápiás illatokkal kiegésztve történnek.
Ingyenes konzultáció lehetséges.