Arc- és testszépítés felsőfokon!
Kontúr Stúdió
Bejelentkezés: 
06-20/967-8806
Az újgenerációs gyógyászati, valamint rehabilitációs egészség-technológia, melyet a CEMMED-társaság gyárt és forgalmaz, az egész családnak szól!
 
TRIOMED KEZELÉS
Az újgenerációs gyógyászati, valamint rehabilitációs egészség-technológia, melyet a CEMMED-társaság gyárt és forgalmaz, az egész családnak szól.
A CEMMED-társaság élenjár az egészségmegőrző termékek orosz piacán.
Az EMF-IV "Triomed-Compact" készülék

A CEMMED társaság új készüléke - az EMF-IV "Triomed-Compact" segítségével megóvható az egészség, megelőzhetőek a betegségek és alkalmazható a klinikai gyakorlatban.
A készülék alkalmazható a mindennapi életben az egészség megóvására, meghatározott esetekben az "elsősegély" biztosítására, az idült és akkut megbetegedések tervszerű kezelésére.

A víz rezonancia képessége
A víz egyedülálló abban a tekintetben, hogy az egyetlen ismert, természetben található vegyület, mely a tér mágneses mezőjének változása hatására megváltoztatja protonjai mágneses momentumát (Belaja M.L., Livadnij V.G.) és éppen ez a fontos tulajdonsága teszi lehetővé a szolvát rétegek struktúrájára való "emlékezést". Szolvát rétegnek nevezik az oldatban található molekulák és az elemi részecskék körül kialakult speciális víz-struktúrát.
A kapott eredmények azt mutatják, hogy lehetséges az új információs módszer alkalmazása gyógykezelés céljából. Az elfogyasztott 50ml Biológiailag Aktív Folyadék (BAF), mely mm hullámokkal lett kezelve, az esetek 87% -ban 4-6 órán át hatott.
Terápiás célból célszerű napi 2-3 alkalommal elfogyasztani 50-50ml BAF-t, melyet olyan mm hullámokkal kezeltek meg, amit előzőleg egyénileg és differenciáltan kiválasztottak.

Három programmal rendelkező
Harmonizátor "CGI"

Megfigyelések igazolták, hogy a Harmonizátor alkalmazása következtében a vegetatív idegrendszer szimpatikus és paraszimpatikus összetevője között helyreáll az egyensúly, valamint megnövekszik a szervezet neurohumorális aktivitása. A Harmonizátor "CGI" megelőzi a szimpato-adrenalin rendszer legyengülését és a krónikus stressz állapotának - mint a szervezet nem adekvát reakciójának - kifejlődését.

 

Bejelentkezés telefonon: (06-1) 282-2675, 06-20/967-8806
Parkolási lehetőség, családias környezet!

A test és lélek feltöltése: Nálunk a vendég a legfontosabb! Minden vendég egyedül élvezheti a kényeztetést! Kozmetikai kezeléseink csendben, relaxáló zenével és aromaterápiás illatokkal kiegésztve történnek.
Ingyenes konzultáció lehetséges.